Over ons

'Ruime ervaring en grote passie'

Meedenken

We leggen niet alleen onze producten aan u voor, maar ook onze expertise. Laat ons met u meedenken om gezamenlijk tot het gewenste einddoel te komen.

Totaalpakket

Wilt u nauw betrokken blijven bij het proces of nauwelijks ergens omkijken naar hebben? Uiteraard zijn beide opties mogelijk, maar indien gewenst ‘ontzorgen’ wij u volledig en wordt alles van A tot Z voor u geregeld.

Flexibel

Bij Goalpromotions staan we bekend om onze flexibele manier van werken. We stellen onze werkwijze af op uw wensen en zijn waar nodig in staat om heel snel te schakelen.

Over ons

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakketten. Gedreven door ruime ervaring en een zeer grote passie voor onze producten voorzien wij u graag van een goed advies, zodat u zelf de beste keuze kunt maken. Wij vinden persoonlijk contact met onze klant erg belangrijk. Wij ontvangen u daarom ook graag in onze showroom om onze samenwerking uit te denken. 

Creatief en flexibel inspelen op actualiteiten

Ons brede assortiment maakt echt alles mogelijk!

Breed assortiment
Om in alle behoeften te kunnen voorzien, hebben wij alle merken in ons assortiment zorgvuldig uitgekozen. Waar de ene klant immers op zoek is naar de beste of laagste prijs, is een ander juist op zoek naar hoge kwaliteit of maatwerk. Ons brede assortiment maakt echt alles mogelijk! Vertel ons uw wensen en wij doen er alles aan om aan deze wensen te voldoen. In onze ruime showroom presenteren wij ons brede assortiment, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Komt u gauw eens een kijkje nemen?
Creatief & flexibel
We leveren standaardoplossingen maar zijn ook graag creatief partner bij de ontwikkeling van nieuwe producten die uw bedrijf optimaal kunnen promoten. Door eigen producties kunnen we zeer creatief en flexibel inspelen op actualiteiten en bijzondere wensen.