Over ons

'Ruime ervaring en grote passie'

Meedenken

We leggen niet alleen onze producten aan u voor, maar ook onze expertise. Laat ons met u meedenken om gezamenlijk tot het gewenste einddoel te komen.

Totaalpakket

Wilt u nauw betrokken blijven bij het proces of nauwelijks ergens omkijken naar hebben? Uiteraard zijn beide opties mogelijk, maar indien gewenst ‘ontzorgen’ wij u volledig en wordt alles van A tot Z voor u geregeld.

Flexibel

Bij Goalpromotions staan we bekend om onze flexibele manier van werken. We stellen onze werkwijze af op uw wensen en zijn waar nodig in staat om heel snel te schakelen.

Over ons

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakketten. Gedreven door ruime ervaring en een zeer grote passie voor onze producten voorzien wij u graag van een goed advies, zodat u zelf de beste keuze kunt maken. Wij vinden persoonlijk contact met onze klant erg belangrijk. Wij ontvangen u daarom ook graag in onze showroom om onze samenwerking uit te denken. 

Onze Missie:

Goalpromotions is een bedrijf waar medewerkers professioneel en met veel plezier werken. Onze missie is dat onze klanten met ons zaken willen doen omdat we kwaliteit leveren en omdat ze weten dat Goalpromotions het regelt! Wij vinden het belangrijk om onze klant van A tot Z te ontzorgen.

Onze Visie:

Op een eerlijke manier zaken doen en kwaliteit leveren. Hierbij willen wij als bedrijf groeien en houden wij rekening met de wereld om ons heen. Door altijd eerlijk te communiceren en kwaliteit te leveren denken wij dat we een vaste klantenbase kunnen opbouwen waardoor Goalpromotions een mooie gezonde groei kan doormaken.

Ons MVO-beleid:

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO): dat nemen we bij Goalpromotions zeer serieus. Daarbij kijken we verder dan alleen onze eigen organisatie. Veel van onze partners zijn lid van MVO Nederland.

PSO:

Onlangs hebben wij Trede 2 bereikt op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) en daar zijn wij trots op! De PSO is het wetenschappelijk onderbouwde meetinstrument én keurmerk van TNO dat de mate van sociaal ondernemen objectief meet en zichtbaar maakt. Uit de onafhankelijke toetsing door een certificerende instelling blijkt dat Goalpromotions op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 Inclusief werkgeverschap

Doel van de PSO is om meer mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie op een duurzame en kwalitatief goede wijze aan werk te helpen. Dit doen we niet alleen door in onze eigen organisatie werkplekken te faciliteren, maar ook door onze leveranciers en opdrachtnemers te stimuleren om sociaal te ondernemen. Wij kiezen er bewust voor producten of diensten in te kopen bij SW-bedrijven en/of andere PSO-gecertificeerde organisaties. Dit wordt ook wel ketenstimulering genoemd. Door meer organisaties socialer te laten ondernemen groeien we samen naar een inclusievere samenleving toe.

Niveaus van de PSO-Prestatieladder

Het PSO-keurmerk kent vier prestatieniveaus: de Aspirant-status, Trede 1, Trede 2 en Trede 3. Het idee achter de Trede-benadering is dat organisaties kunnen groeien op de PSO-Prestatieladder door op een duurzame wijze meer werkgelegenheid te bieden aan kwetsbare groepen in onze samenleving.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de PSO, kijk dan op www.pso-Nederland.nl.

Creatief en flexibel inspelen op actualiteiten

Ons brede assortiment maakt echt alles mogelijk!

Breed assortiment
Om in alle behoeften te kunnen voorzien, hebben wij alle merken in ons assortiment zorgvuldig uitgekozen. Waar de ene klant immers op zoek is naar de beste of laagste prijs, is een ander juist op zoek naar hoge kwaliteit of maatwerk. Ons brede assortiment maakt echt alles mogelijk! Vertel ons uw wensen en wij doen er alles aan om aan deze wensen te voldoen. In onze ruime showroom presenteren wij ons brede assortiment, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Komt u gauw eens een kijkje nemen?
Creatief & flexibel
We leveren standaardoplossingen maar zijn ook graag creatief partner bij de ontwikkeling van nieuwe producten die uw bedrijf optimaal kunnen promoten. Door eigen producties kunnen we zeer creatief en flexibel inspelen op actualiteiten en bijzondere wensen.