Bel ons op +31 570 616396

Wij bellen u!

Over ons

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakketten. Gedreven door ruime ervaring en een zeer grote passie voor onze producten voorzien wij u graag van een goed advies, zodat u zelf de beste keuze kunt maken. Wij vinden persoonlijk contact met onze klant erg belangrijk. Wij ontvangen u daarom ook graag in onze showroom om onze samenwerking uit te denken. 

Goal promotions over ons

Breed assortiment

Om in alle behoeften te kunnen voorzien, hebben wij alle merken in ons assortiment zorgvuldig uitgekozen. Waar de ene klant immers op zoek is naar de beste of laagste prijs, is een ander juist op zoek naar hoge kwaliteit of maatwerk. Ons brede assortiment maakt echt alles mogelijk! Vertel ons uw wensen en wij doen er alles aan om aan deze wensen te voldoen. In onze ruime showroom presenteren wij ons brede assortiment, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Komt u gauw eens een kijkje nemen? 

Creatief & flexibel

We leveren standaardoplossingen maar zijn ook graag creatief partner bij de ontwikkeling van nieuwe producten die uw bedrijf optimaal kunnen promoten. Door eigen producties kunnen we zeer creatief en flexibel inspelen op actualiteiten en bijzondere wensen.

Team

Martin 

Inkoop
info@goalpromotions.com

Chris

Logistiek
info@goalpromotions.com

Marloes

Grafisch
info@goalpromotions.com

Jisse

Boekhouding
info@goalpromotions.com

Inze

Commerciële binnendienst
inze@goalpromotions.com

Tweets

Over ons

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakkatten. Gedreven door ruime ervaring en een grote passie voor onze producten voorzien wij onze klanten van goed advies. 
Meer

Wij vinden uw Privacy belangrijk!

Contact

Goal Promotions
Hanzeweg 31a
7418 AV Deventer
Tel.nr: +31 570 616396

Aanmelden nieuwsbriefbekijk eerder verzonden nieuwsbrieven