Bel ons op +31 570 616396

Wij bellen u!

Meest gelezen

29 okt

Goalpromotions feliciteert Naviva Kraamzorg

29 oktober

goalpromotions feliciteert naviva kraamzorg header

Vorige week werd bekend gemaakt dat Naviva Kraamzorg uit Deventer de beste kraamzorg levert. Naviva kraamzorg kreeg van haar klanten het mooie cijfer 9.2  Dit kwam naar voren uit een onafhankelijk, landelijk onderzoek onder in totaal 111 thuiszorgorganisaties. Naviva kraamzorg kreeg van alle kraamzorgorganisaties zelfs de hoogste beoordeling. Ook van haar eigen medewerkers kreeg Naviva in hetzelfde onderzoek een mooi cijfer: 8,3. Bij deze willen we Naviva kraamzorg feliciteren met deze mooie prestatie!

Zelf zijn we ook een beetje trots dat we een bescheiden onderdeel uitmaken van deze prestatie. Wij zijn namelijk al een geruime tijd de bedrijfskleding leverancier voor Naviva. De functionele bedrijfskleding is geheel in de huisstijl van Naviva ontworpen. En net als wij hecht Naviva ook veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. De bedrijfskleding voldoet dan ook aan het Fair Wear Label van de Fair Wear Foundation (FWF). De FWF is een organisatie die zich inzet voor goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie in landen waar kleding wordt geproduceerd voor de Europese markt.

De medewerkers van Naviva kunnen op de speciaal voor hun ontwikkelde website gemakkelijk bijbestellen. Maar ze komen ook geregeld bij ons over de vloer om kleding te passen die ze direct uit voorraad mee kunnen nemen.

 

Vond u dit intressant

Tweets

Over ons

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakkatten. Gedreven door ruime ervaring en een grote passie voor onze producten voorzien wij onze klanten van goed advies. 
Meer

Wij vinden uw Privacy belangrijk!

Contact

Goal Promotions
Hanzeweg 31a
7418 AV Deventer
Tel.nr: +31 570 616396

Aanmelden nieuwsbriefbekijk eerder verzonden nieuwsbrieven