Bel ons op +31 570 616396

Wij bellen u!

Meest gelezen

12 okt

Bedrijfskleding bedrukken of borduren?

12 oktober

Bedrijfskleding personaliseren? 

Het personaliseren van bedrijfskleding heeft meerdere voordelen. Niet alleen heeft uw personeel daardoor een professionele en herkenbare uitstraling voor derden, ook zorgt dit voor een gevoel van betrokken- en saamhorigheid bij uw personeel. Verder is de kleding die uw personeel draagt pas aftrekbaar voor de belasting wanneer deze is voorzien van een bedrijfslogo van minimaal 70cm².

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw bedrijfskleding te voorzien van uw logo en/of tekst. Zo kan het logo op de kleding worden gedrukt of geborduurd. De voor- en nadelen hiervan leggen wij hieronder uit:

Bedrukken:

Transfers:
Een voordelige en snelle manier van personaliseren. De transfers lijken op een soort stevige stickers. Ze worden met een hoge, warme druk op de kleding gedrukt. Hierdoor blijft de lijmlaag op de kleding zitten en wordt uw logo zichtbaar na het verwijderen van het folie.

+ Snel leverbaar
+ Voordelig
+ Kleine oplage mogelijk
- Kans tot loslaten

Textiel zeefdruk:
Bij rechtstreekse textiel zeefdruk wordt er een raamwerk bespannen met gaas en voorzien van inkt. Na het bedrukken van het textiel gaat dit door een droogtunnel. Door het textiel te verhitten droogt de inkt en trekt deze goed in de bedrijfskleding.

+ Zeer voordelig bij hoge aantallen
+ Bedrukking gaat langer mee dan transfers
+ Groot drukoppervlak
- (Kleine) nabestellingen worden erg kostbaar
- Minder geschikt voor kleine details

Borduren:
Een geborduurd logo wordt d.m.v. borduurmachines rechtstreeks in de kleding geborduurd. Hierdoor krijgt uw bedrijfskleding een chique uitstraling. Daarnaast is de meest natuurlijke manier van personaliseren. 

+ Chique uitstraling
+ Lange doorlooptijd
+ Duurzaam
- Langere levertijden
- Kleding kan gaan trekken
- Grote oppervlakken niet mogelijk op T-shirts en polo’s

Custom made:
Wanneer we kiezen voor customized kleding gaan wij samen met u aan de slag om ontwerpen te maken. Eigenlijk krijgt uw bedrijf een eigen kledingmerk passend binnen de huisstijl. Bijna alles is mogelijk door de samenwerking met onze betrouwbare kledingmerken. 

+ logo’s zitten rechtstreeks in de stof en niet bedrukt of geborduurd
- Lange (ca. 8 weken) levertijd
- (Kleine) nabestellingen zijn vaak erg kostbaar of niet mogelijk

Heeft u advies nodig over het personaliseren of custom-made bedrijfskleding? Onze adviseurs helpen uw bedrijf graag op weg. 

T: 0570 - 616 396
E: info@goalpromotions.com

 

Vond u dit intressant

Tweets

Over ons

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakkatten. Gedreven door ruime ervaring en een grote passie voor onze producten voorzien wij onze klanten van goed advies. 
Meer

Wij vinden uw Privacy belangrijk!

Contact

Goal Promotions
Hanzeweg 31a
7418 AV Deventer
Tel.nr: +31 570 616396

Aanmelden nieuwsbriefbekijk eerder verzonden nieuwsbrieven