Bel ons op +31 570 616396

Wij bellen u!

Meest gelezen

05 sep

Wel of geen bedrijfskleding?

05 september

Wel of geen bedrijfskleding?

Heeft u zich ooit afgevraagd waarom bedrijven zoals Goalpromotions misschien nodig zijn als verlengstuk van uw bedrijf?

Professionals die bedrijfskleding dragen vallen vaak op. Denk maar eens aan geüniformeerde beroepen zoals politieagent. Een ander voorbeeld: twee glazenwassers die bovenaan de ladder staan en beiden dezelfde kleding dragen. Juist omdat zij dezelfde kleding dragen vallen ze op en creëren zij een identiteit waardoor zij herkenbaar zijn. 

Herkenning en erkenning:

Wij merken vaak dat mensen bedrijfskleding gaan dragen om de medewerkers van het bedrijf onderscheidend te laten zijn van de mensenmassa. De mensenmassa ziet het, slaat het op, raakt gewend aan de uitstraling en denkt een volgende keer misschien wel aan uw merk of bedrijf! Eigenlijk is het dus een win-win situatie, de medewerkers lopen in veilige, herkenbare kleding en tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden wordt er reclame voor uw organisatie gemaakt.

Collegialiteit:

Door het dragen van bedrijfskleding raken medewerkers sneller aan elkaar gewend. Iedereen draagt hetzelfde uniform dus binnen het bedrijf valt niemand buiten de boot op het gebied van fashion. Daarnaast creëert het een gevoel van 'er bij horen' en trots waardoor uw medewerkers sneller zullen voldoen aan de normen en verwachtingen van uw bedrijf.

Bescherming en veiligheid:

Misschien wel het belangrijkste als wij het hebben over het dragen van bedrijfskleding, de veiligheid en bescherming van uw medewerkers. Goede bedrijfskleding voldoet aan eisen die worden gesteld binnen een bepaalde branche en beschermt tegen gevaren van buitenaf. Op die manier kan er altijd veilig worden gewerkt binnen uw branche. Bij eisen vanuit de branche kunt u bijvoorbeeld denken aan een ISO of NEN normeringen. 

Advies nodig?

Heeft u advies nodig op het gebied van bedrijfskleding? Onze medewerkers hebben genoeg kennis en ervaring. Zij helpen graag verder met het maken van de juiste keuze!  

 

Vond u dit intressant

Tweets

Over ons

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakkatten. Gedreven door ruime ervaring en een grote passie voor onze producten voorzien wij onze klanten van goed advies. 
Meer

Wij vinden uw Privacy belangrijk!

Contact

Goal Promotions
Hanzeweg 31a
7418 AV Deventer
Tel.nr: +31 570 616396

Aanmelden nieuwsbriefbekijk eerder verzonden nieuwsbrieven