Bel ons op +31 570 616396

Wij bellen u!

Team - en sportkleding

 Onze merken

 

Op het gebied van team- en sportkleding leveren wij onder andere de volgende merken: 

  • Macron: Een van de snelst groeiende topsportmerken in Europa! Voetbal, rugby, volleybal en  handbal, vele grote clubs en landen spelen in dit topmerk. Bekijk hier de site van Macron voor een impressie.
  • Rogelli: Al jaren een van de toonaangevende fabrikanten op het gebied van fitness, fiets en hardloopkleding. Een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Bekijk hier de site van Rogelli voor een impressie. 
  • Craft: Met de functionaliteit en merkbeleving van Craft bent u verzekerd van een kwalitatief verlengstuk van uw vereniging of organisatie. Bekijk hier de site van Craft voor een impressie. 

Anderen over Goalpromotions

 

Het team van Goalpromotions denkt altijd met me mee; als ik iets nodig heb voor mijn werk, maar ook als ik spullen nodig heb voor mijn stichting Bulungi in Oeganda. En natuurlijk sponsoren ze de Deventer Sportploeg, de meest bijzondere sportploeg van Deventer. De mannen van Goalpromotions weten kennis, ondernemerschap en maatschappelijke verantwoordelijkheid uitstekend met elkaar te verbinden!

- Monica Sluiseman, Communicatieadviseur Cambio, bestuurslid Bulungi en Deventer SportploegReferenties

Goalpromotions is een laagdrempelig bedrijf. Er wordt meegedacht met de specifieke wensen van de klant. Eventuele problemen worden praktisch, snel en klantvriendelijk opgelost.

- Ine Paus, Naviva kraamzorg

We werken al geruime tijd samen met Goal Promotions en dat doen we met veel plezier. Een partij die goed meedenkt in het gehele proces en opvallen door het snelle schakelen. Zo hebben we al heel wat projecten vorm gegeven. En dat met de insteek ‘no cure, no pay’. Prettig samenwerken dus!

- Bas van der Linden, Salland Zorgverzekeringen

Producten Terug

Producten Terug

Tweets

Over ons

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakkatten. Gedreven door ruime ervaring en een grote passie voor onze producten voorzien wij onze klanten van goed advies. 
Meer

Wij vinden uw Privacy belangrijk!

Links

Bezoek ook onze andere websites: 

www.kerstpakkettenland.nl

www.zorgkledingdeal.nl

www.bedrijfskledingdeal.nl

Contact

Goal Promotions
Hanzeweg 31
7418 AV Deventer
Tel.nr: +31 570 616396
info@goalpromotions.com

Aanmelden nieuwsbriefbekijk eerder verzonden nieuwsbrieven