Bel ons op +31 570 616396

Wij bellen u!

Relatiegeschenken

Bij Goalpromotions heeft u keuze uit een groot aanbod aan relatiegeschenken. Wat u op een willekeurige relatiegeschenkensite kunt vinden, kunnen wij in 99% van de gevallen leveren tegen gunstige condities. Denk bijvoorbeeld aan een originele gadget of een geschenk dat aansluit bij uw marketingactie. Onze toegevoegde waarde ligt vooral in het meedenken en het inzetten van onze kennis en expertise. Daarnaast ontfermen wij ons, indien gewenst, over het gehele traject om zodoende u zoveel mogelijk te ‘ontzorgen’. 

Klik op onderstaande button voor een groot gedeelte van ons assortiment:

bekijk

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen met “Green Gifts”

Het weggeven van promotieartikelen in de vorm van duurzame relatiegeschenken zorgt niet alleen voor naamsbekendheid en klantenbinding, maar tegelijkertijd ook voor een goed imago van uw bedrijf. Hierin zijn ook kansen te vinden met betrekking tot een onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie en het bijdragen aan een beter milieu. Denk bijvoorbeeld aan geschenken die gebruik maken van duurzame energie, zoals zonne-energie, waterenergie, H2O power of dynamo? 


Bekijk


Over ons

Waarom Goalpromotions? Met name vanwege onze kwalitatief goede producten en vele mogelijkheden, maar volgens onze klantenkring liggen er ook nog een aantal andere oorzaken aan de keuze voor Goalpromotions ten grondslag:

  • Meedenken: we leggen niet alleen onze producten aan u voor, maar ook onze expertise. Laat ons met u meedenken om gezamenlijk tot het gewenste einddoel te komen. .
  • Totaalpakket: wilt u nauw betrokken blijven bij het proces of nauwelijks ergens omkijken naar hebben? Uiteraard zijn beide opties mogelijk, maar indien gewenst ‘ontzorgen’ wij u volledig en wordt alles van A tot Z voor u geregeld. 
  • Flexibiliteit: bij Goalpromotions staan we bekend om onze flexibele manier van werken. We stellen onze werkwijze af op uw wensen en zijn waar nodig in staat om heel snel te schakelen.

Anderen over Goalpromotions

 

Goalpromotions verzorgt al 6 jaar onze werkkleding en relatiegeschenken. De service die zij leveren is dan ook top, bijna alles is mogelijk en niets is te gek! Zeer prettige communicatie en korte lijnen, de bestelling is zo geplaatst en de levering is altijd conform afspraak. Bovendien hebben ze een mooie showroom met genoeg keuze en staat de koffie altijd klaar!

- Anajah Quentin, QleaningReferenties

Sinds enkele jaren doen wij al prettig zaken met Goalpromotions, het is klein begonnen met het leveren van wat pennen. Dat is in de loop der jaren aardig uitgebreid.De heren van Goalpromotions denken en doen mee met de klant, zijn open en transparant. Het is dan ook een zeer prettige samenwerking.

- Jan Schutten, IJssel Technologie

Wij als Smurfit Kappa Zedek werken inmiddels al een kleine 5 jaar met Goalpromotions. Wat vooral opvalt, is dat zij, naast een kwalitatief goed product leveren, zich met name onderscheiden door vanuit de klant te denken. Ze staan altijd voor je klaar en proberen je volledig te ontzorgen. Zelfs bij incidenteel geringe aantallen halen ze alles uit de kast om op tijd en tegen zeer concurrerende prijzen te leveren. Kortom een zeer aangename partner om mee te werken.

- Gerbert de Ruiter, Smurfit Kappa Zedek

Producten Terug

Producten Terug

Tweets

Over ons

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakkatten. Gedreven door ruime ervaring en een grote passie voor onze producten voorzien wij onze klanten van goed advies. 
Meer

Wij vinden uw Privacy belangrijk!

Links

Bezoek ook onze andere websites: 

www.kerstpakkettenland.nl

www.zorgkledingdeal.nl

www.bedrijfskledingdeal.nl

Contact

Goal Promotions
Hanzeweg 31
7418 AV Deventer
Tel.nr: +31 570 616396
info@goalpromotions.com

Aanmelden nieuwsbriefbekijk eerder verzonden nieuwsbrieven