Bel ons op +31 570 616396

Wij bellen u!

Promotioneel textiel

Heeft u een evenement, beurs of een andere activiteit waar uw (bedrijfs)naam zichtbaar moet zijn? Of het nu gaat om een T-shirt, polo, soft shell of cap, Goalpromotions biedt u op iedere vraag de gewenste uitkomst en het juiste advies. Voor welke reclame-uiting u ook kiest, wij zorgen voor een professionele bedrukking en/of borduring. Laat ons weten wanneer het evenement plaats vindt en u hoort direct of wij deze leverdatum kunnen realiseren.

klik op onderstaande button voor een gedeelte van ons assortiment:

Bekijk

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

In het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen werken wij samen met Stanley & Stella. Stanley & Stella is ontstaan uit de overtuiging dat de textielindustrie op een meer verantwoordelijke manier moet handelen. Stanley & Stella streef naar duurzame ontwikkeling in de gehele toeleveringsketen. Het lidmaatschap van de Fair Wear Foundation (eerlijke handel) en de certificatie door diverse keurmerken getuigen van de maatschappelijke verantwoordelijkheid van dit merk.

klik op onderstaande button voor een gedeelte van ons MVO assortiment:

BekijkOver ons

Waarom Goalpromotions? Met name vanwege onze kwalitatief goede producten en vele mogelijkheden, maar volgens onze klantenkring liggen er ook nog een aantal andere oorzaken aan de keuze voor Goalpromotions ten grondslag:

  • Meedenken: we leggen niet alleen onze producten aan u voor, maar ook onze expertise. Laat ons met u meedenken om gezamenlijk tot het gewenste einddoel te komen. 
  • Totaalpakket: wilt u nauw betrokken blijven bij het proces of nauwelijks ergens omkijken naar hebben? Uiteraard zijn beide opties mogelijk, maar indien gewenst ‘ontzorgen’ wij u volledig en wordt alles van A tot Z voor u geregeld. 
  • Flexibiliteit: bij Goalpromotions staan we bekend om onze flexibele manier van werken. We stellen onze werkwijze af op uw wensen en zijn waar nodig in staat om heel snel te schakelen.

Anderen over Goalpromotions

 

Goalpromotions is een laagdrempelig bedrijf. Er wordt meegedacht met de specifieke wensen van de klant. Eventuele problemen worden praktisch, snel en klantvriendelijk opgelost.

- Ine Paus, Naviva kraamzorgReferenties

De ervaring vanuit Bwaste met Goalpromotions is bijzonder prettig en bovendien erg professioneel. De levertijden zijn zeer kort, de kwaliteit van de producten hoog en de garantie is goed!

- Frans van Elferen, Bwaste International

Goalpromotions geeft al onze vragen en opdrachten, van klein tot groot, persoonlijke aandacht. Het professionele team staat garant voor snelle acties.  Door met ons mee te denken leiden leuke ideeën tot praktische en originele oplossingen. Voor ons hét lokale adres voor alle zaken van kerstpakketten tot pennen, van bureaukalenders tot t-shirts voor een evenement, waarbij Goalpromotions zelfs nog een deel sponsorde!

- Hanneke Bruinsma, Deventer Groenbedrijf

Producten Terug

Producten Terug

Tweets

Over ons

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakkatten. Gedreven door ruime ervaring en een grote passie voor onze producten voorzien wij onze klanten van goed advies. 
Meer

Wij vinden uw Privacy belangrijk!

Links

Bezoek ook onze andere websites: 

www.kerstpakkettenland.nl

www.zorgkledingdeal.nl

www.bedrijfskledingdeal.nl

Contact

Goal Promotions
Hanzeweg 31
7418 AV Deventer
Tel.nr: +31 570 616396
info@goalpromotions.com

Aanmelden nieuwsbriefbekijk eerder verzonden nieuwsbrieven