Bel ons op +31 570 616396

Wij bellen u!

Kerstpakketten

Wilt u zelf een origineel kerstpakket samenstellen of simpelweg een keuze maken uit de door ons samengestelde volume pakketten? Voor beide opties bieden wij diverse mogelijkheden die wij graag nader toelichten. U bent altijd van harte welkom in onze kerstpakkettenshowroom. Hier kunt u de verschillende producten en pakketten eigenhandig beoordelen en vergelijken om zo gezamelijk tot een origineel kerstpakket te komen. 

Naast kerstpakketten bieden wij tevens mooie wijn- en drankgeschenken en tal van andere bijzondere cadeaus om uw relaties en/of personeel mee te verrassen! 

Wilt u zich online oriënteren of direct een voorstel aanvragen?
Bekijk dan onze website:
www.kerstpakkettenland.nl Over ons

Waarom Goalpromotions? Met name vanwege onze kwalitatief goede producten en vele mogelijkheden, maar volgens onze klantenkring liggen er ook nog een aantal andere oorzaken aan de keuze voor Goalpromotions ten grondslag:

  • Meedenken: we leggen niet alleen onze producten aan u voor, maar ook onze expertise. Laat ons met u meedenken om gezamenlijk tot het gewenste einddoel te komen. 
  • Totaalpakket: wilt u nauw betrokken blijven bij het proces of nauwelijks ergens omkijken naar hebben? Uiteraard zijn beide opties mogelijk, maar indien gewenst ‘ontzorgen’ wij u volledig en wordt alles van A tot Z voor u geregeld. 
  • Flexibiliteit: bij Goalpromotions staan we bekend om onze flexibele manier van werken. We stellen onze werkwijze af op uw wensen en zijn waar nodig in staat om heel snel te schakelen.

Anderen over Goalpromotions

 

Goalpromotions geeft al onze vragen en opdrachten, van klein tot groot, persoonlijke aandacht. Het professionele team staat garant voor snelle acties.  Door met ons mee te denken leiden leuke ideeën tot praktische en originele oplossingen. Voor ons hét lokale adres voor alle zaken van kerstpakketten tot pennen, van bureaukalenders tot t-shirts voor een evenement, waarbij Goalpromotions zelfs nog een deel sponsorde!

- Hanneke Bruinsma, Deventer Groenbedrijf

 


Referenties

De ervaring vanuit Bwaste met Goalpromotions is bijzonder prettig en bovendien erg professioneel. De levertijden zijn zeer kort, de kwaliteit van de producten hoog en de garantie is goed!

- Frans van Elferen, Bwaste International

 
cambio logo

Wij als Cambio doen al jaren prettig zaken met Goalpromotions. Het is niet alleen zaken doen, maar het bedrijf heeft ook oog voor de contactpersoon in kwestie en er is altijd de bereidheid om mee te denken, al dan niet gevraagd.

- Jan Willem ten Wolde, Cambio

 

Producten Terug

Producten Terug

Tweets

Over ons

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakkatten. Gedreven door ruime ervaring en een grote passie voor onze producten voorzien wij onze klanten van goed advies. 
Meer

Wij vinden uw Privacy belangrijk!

Links

Bezoek ook onze andere websites: 

www.kerstpakkettenland.nl

www.zorgkledingdeal.nl

www.bedrijfskledingdeal.nl

Contact

Goal Promotions
Hanzeweg 31
7418 AV Deventer
Tel.nr: +31 570 616396
info@goalpromotions.com

Aanmelden nieuwsbriefbekijk eerder verzonden nieuwsbrieven