Bel ons op +31 570 616396

Wij bellen u!

Bedrijfskleding

Of het nu gaat om een medische outfit, kostuum met stropdas of veiligheidskleding; Goalpromotions kan op het gebied van bedrijfskleding in alle behoeften voorzien. Wanneer wij uw bedrijfskleding leveren, zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Zo kunnen wij uw bedrijfskleding voorzien van een bedrukt of geborduurd bedrijfslogo en zorgen indien gewenst voor vermakingen. Indien u nog andere wensen heeft, horen wij dat graag van u. Er is bij Goalpromotions veel mogelijk!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen:
Het grootste deel van ons aanbod aan bedrijfskleding is voorzien van het “Fair Wear Label”.

Fair wear foundation

Fair Wear Foundation (FWF) is een organisatie die zich inzet voor goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie in landen waar kleding wordt geproduceerd voor de Europese markt.

Uw eigen online omgeving

Eenmaal klant bij Goalpromotions  kunt u gebruik maken van uw eigen online omgeving waar onder andere alle informatie omtrent kledingtype, naam en drager zichtbaar is. Op deze manier heeft u te allen tijde een compleet en actueel overzicht van uw bedrijfskleding. 
Wilt u hiervan gebruik maken of eerst een demo versie bekijken?
Neem dan contact met ons op via onze contact pagina

Klik op onderstaande logo's voor een gedeelte van ons assortiment:

Mascot Tricorp

                                                                 


Bekijk


Onze merken

Op het gebied van bedrijfskleding leveren wij onder andere de volgende merken:  

  • TRICORP: hoogwaardige kwaliteit tegen een goede prijs.
  • DE BERKEL: kwalitatief hoogwaardig bedrijfskledingmerk die zich vooral richt op de medische sector, representatieve bedrijfskleding en horeca.
  • MASCOT: kwalitatief hoogwaardig bedrijfskledingmerk uit Scandinavië.
  • BATA: de veiligheidsschoenen van BATA kenmerken zich door innovatie, draagcomfort en hoge kwaliteit.
  • ID Identity: functioneel, professioneel en een moderne uitstraling. 

Anderen over Goalpromotions

 

Wij als Smurfit Kappa Zedek werken inmiddels al een kleine 5 jaar met Goalpromotions. Wat vooral opvalt dat zij, naast een kwalitatief goed product leveren, zich met name onderscheiden door vanuit de klant te denken. Ze staan altijd voor je klaar en proberen je volledig te ontzorgen. Zelfs bij incidenteel geringe aantallen halen ze alles uit de kast om op tijd en tegen zeer concurrerende prijzen te leveren. Kortom een zeer aangename partner om mee te werken.

- Gerbert de Ruiter, Smurfit Kappa ZedekReferenties

Goalpromotions verzorgt al 6 jaar onze werkkleding en relatiegeschenken. De service die zij leveren is dan ook top, bijna alles is mogelijk en niets is te gek! Zeer prettige communicatie en korte lijnen, de bestelling is zo geplaatst en de levering is altijd conform afspraak. Bovendien hebben ze een mooie showroom met genoeg keuze en staat de koffie altijd klaar!

- Anajah Quentin, Qleaning

DAVO logo

Goalpromotions is een bijzonder plezierig bedrijf om mee samen te werken. Breed assortiment, aardige mensen, uitmuntende service. Denken met je mee en houden zich aan hun afspraken.

- Albert Ploeger, Uitgeverij DAVO

Producten Terug

Producten Terug

Tweets

Over ons

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakkatten. Gedreven door ruime ervaring en een grote passie voor onze producten voorzien wij onze klanten van goed advies. 
Meer

Wij vinden uw Privacy belangrijk!

Links

Bezoek ook onze andere websites: 

www.kerstpakkettenland.nl

www.zorgkledingdeal.nl

www.bedrijfskledingdeal.nl

Contact

Goal Promotions
Hanzeweg 31
7418 AV Deventer
Tel.nr: +31 570 616396
info@goalpromotions.com

Aanmelden nieuwsbriefbekijk eerder verzonden nieuwsbrieven