Bel ons op +31 570 616396

Wij bellen u!

Assortiment

Door middel van ons brede aanbod aan bedrijfskleding, relatiegeschenken en sportkleding kunnen wij uw bedrijf van een hoop zaken ontzorgen. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met het vinden van een geschikt kant-en-klaar kerstpakket of samen met u een kerstpakket volledig naar eigen wens samenstellen in onze showroom of online! www.kerstpakkettenland.nl 

Van A tot Z 

Aan de hand van ons brede aanbod kunnen wij u op veel gebieden voorzien van het beste advies en product. Kunnen wij u niet helpen met een bestaand artikel? Dan laten wij het op maat voor u maken. Of het nu gaat om een origineel promotioneel artikel of om een kledingstuk, wij zorgen ervoor dat alles van A tot Z voor u word geregeld. Over ons

Waarom Goalpromotions? Met name vanwege onze kwalitatief goede producten en vele mogelijkheden, maar volgens onze klantenkring liggen er ook nog een aantal andere oorzaken aan de keuze voor Goalpromotions ten grondslag. Onze Usp's volgens onze klanten:

  • Meedenken: we leggen niet alleen onze producten aan u voor, maar ook onze expertise. Laat ons met u meedenken om gezamenlijk tot het gewenste einddoel te komen. 
  • Totaalpakket: wilt u nauw betrokken blijven bij het proces of nauwelijks ergens omkijken naar hebben? Uiteraard zijn beide opties mogelijk, maar indien gewenst ‘ontzorgen’ wij u volledig en wordt alles van A tot Z voor u geregeld. 
  • Flexibiliteit: bij Goalpromotions staan we bekend om onze flexibele manier van werken. We stellen onze werkwijze af op uw wensen en zijn waar nodig in staat om heel snel te schakelen.

Anderen over Goalpromotions

 

Wij als Smurfit Kappa Zedek werken inmiddels al een kleine 5 jaar met Goalpromotions. Wat vooral opvalt, is dat zij, naast een kwalitatief goed product leveren, zich met name onderscheiden door vanuit de klant te denken. Ze staan altijd voor je klaar en proberen je volledig te ontzorgen. Zelfs bij incidenteel geringe aantallen halen ze alles uit de kast om op tijd en tegen zeer concurrerende prijzen te leveren. Kortom een zeer aangename partner om mee te werken.

- Gerbert de Ruiter, Smurfit Kappa ZedekReferenties

cambio logo

Wij als Cambio doen al jaren prettig zaken met Goalpromotions. Het is niet alleen zaken doen, maar het bedrijf heeft ook oog voor de contactpersoon in kwestie en er is altijd de bereidheid om mee te denken, al dan niet gevraagd.

- Jan Willem ten Wolde, Cambio

Goalpromotions geeft al onze vragen en opdrachten, van klein tot groot, persoonlijke aandacht. Het professionele team staat garant voor snelle acties.  Door met ons mee te denken leiden leuke ideeën tot praktische en originele oplossingen. Voor ons hét lokale adres voor alle zaken van kerstpakketten tot pennen, van bureaukalenders tot t-shirts voor een evenement, waarbij Goalpromotions zelfs nog een deel sponsorde!

- Hanneke Bruinsma, Deventer Groenbedrijf

Producten Terug

Producten Terug

Tweets

Over ons

Goalpromotions biedt alles op het gebied van bedrijfskleding, promotiekleding, sportkleding, relatiegeschenken en kerstpakkatten. Gedreven door ruime ervaring en een grote passie voor onze producten voorzien wij onze klanten van goed advies. 
Meer

Wij vinden uw Privacy belangrijk!

Contact

Goal Promotions
Hanzeweg 31
7418 AV Deventer
Tel.nr: +31 570 616396
info@goalpromotions.com

Aanmelden nieuwsbriefbekijk eerder verzonden nieuwsbrieven